ЕСП Развој и управување на човечки ресурси

ЕСП - РАЗВОЈ И УПРАВУВАЊЕ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Зошто ви се потребни компјутерски вештини во секојдневното работење?

Позитивни придобивки од учење на нови вештини

Јазични Курсеви

Англиски јазик

Германски јазик

Француски јазик

Италијански јазик

Шпански јазик

Турски јазик

Грчки јазик

Руски јазик

Македонски јазик за странци

Албански јазик

РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМ: Неколку техники како да им пристапите на проблемите

6 НОВОГОДИШНИ РЕЗОЛУЦИИ за подобар живот во 2022 година

Обуки и работилници

Развивање емотивна интелигенција

Мотивација

Застапување интерси

Решавање проблеми и донесување одлуки

Ефективно водење состаноци

Справување со тешки клиенти

Управување со тешки ситуации

Комуникациски вештини: Одлики на асертивна комуникација

Компјутерски курсеви

Канцелариско работење

Графички дизајн

Веб дизајн

Проектирање

Програмирање

ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КРЕАТИВНОСТ: 5 совети за да станете покреативни

ТОЕФЛ тест: Сè што треба да знаете пред да полагате

Коучинг

Коучинг-сесиите се одвиваат еден на еден (индивидуални сесии) со физичко присуство или онлајн на ZOOM, Skype или на друга соодветна онлајн-платформа. Коучингот ве насочува кон успех.

POWERPOINT: Како да направите поинтересна презентација

Квалитетна работа совети и насоки како полесно да стигнете до неа?

Курс по Adobe Photoshop: 3 причини зошто да се запишете

Онлајн настава: Кои се нејзините позитивни страни?

Странски јазик: 5 Совети за побрзо учење

5 ПРАВИЛА кои треба да ги следите при донесување одлука

„Учете за да стекнете вештини, а дипломите и сертификатите ќе служат како потврда и награда за вашиот труд и залог. Но сепак, на крајот од денот, вештините се оние што ќе ве однесат поблиску до успехот, резултатот и вашата крајна цел“.

Јазик

Компјутери

Обуки и работилници


Коучинг


Настани и опрема


Преводи

За Блогот

е-пошти: esp@esp.com.mk;

info@esp.com.mk

Телефони: 2 32 46 041 / 

075 446 706 /

071 324 170 

Повеќе од две децении со вас до вашиот успех

ЕСП - РАЗВОЈ И УПРАВУВАЊЕ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ